Giv din kæreste en fræk julegave

Frækt par
Giv din kæreste en fræk julegave
Henrik Andersen
-
18/10/2021
-

Efteråret er over os, og julen står snart for døren. Og det betyder for det første at de lange, mørke aftener er tilbage, og det betyder også at du skal til at finde på noget at købe til din kæreste til jul.

Måske er din kæreste typen, der skriver en ønskeseddel, og så er det jo forholdsvis nemt at finde ud af, hvad du skal købe. Men er hun typen, der ikke skriver en ønskeseddel, men hellere vil have at du skal overraske hende med et eller andet, så kan det godt gå hen og blive en noget mere besværlig omgang.

Men det behøver det ikke at være. Her får du nemlig et godt tip, der også kan komme dig selv til gode i sidste ende.

Måske har dig og din partner været kærester i lang tid, og der er måske gået lidt hverdag i forholdet, og I dyrker måske ikke lige så meget sex, som I gjorde engang.

Så hvorfor ikke købe noget frækt tøj til din kæreste i julegave? Det kunne fx være en flot og fræk kjole, eller noget frækt undertøj. Det er helt perfekt til at spice sexlivet op med, og så er det også en romantisk gave, som din kæreste helt sikkert vil sætte stor pris på.

Vær sikker på størrelsen

Før du begiver dig ud for at købe enten en fræk kjole, eller noget frækt lingeri, er det vigtigt at du er helt sikker på, hvilken størrelse din kæreste bruger.

Det kan nemlig hurtigt blive en lidt akavet situation, hvis du fx har købt noget frækt undertøj i en størrelse, der er alt for stor til hende. Hun kan få indtrykket af at du synes hun er for tyk, og det er jo ikke ligefrem dén stemning, man gerne ville have frem med sådan en gave.

Så derfor, hvis du ikke allerede kender hende størrelse, bliver du nødt til at finde ud af det på en diskret måde uden hun opdager det. Det kunne gøres ved at tjekke størrelsen på hendes undertøj i skuffen, når hun ikke er hjemme. Så er du i hvert fald på den sikre side, hvad det angår.

Overvej en ekstra fræk gave

Hvis du vil være helt sikker på at din kæreste har fanget budskabet med din gave den frække kjole, eller det frække undertøj, så kunne du overveje at give hende en lille ekstra gave i form af en dildo.

Det behøver ikke at være samtidig med de andre gaver, og slet ikke hvis I holder jeres juleaften sammen med familien, så bliver det måske lidt for meget. Men det kunne fx være senere når I er gået i seng. Så kunne du sige at du for resten lige havde en ekstra gave, som du tænkte at I kunne prøve sammen.

Der findes masser af forskellige dildoer, så det kommer meget an på, hvad man er til. Fx kan man få dildoer, der ligner en rigtig penis men markerede blodårer og penishoved, man kan få dobbelt dildoer og kæmpe dildoer, og endda dildoer, der er lavet af glas. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og der er noget for en hver smag hos fx privateplay.dk

Copyright 2022 - Pilanto Aps