3 tips til at vælge sexet undertøj til kæresten

Kvinde i sexet undertøj
3 tips til at vælge sexet undertøj til kæresten
Henrik Andersen
-
13/09/2021
-

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære din kæreste i gave, kan du altid forsøge dig med sexet undertøj eller lingeri. Det kan dog være svært at vælge, hvis du ikke kender hendes størrelse, men det bør dog ikke afholde dig. Herunder følger en guide til, hvordan du vælger det helt rigtige undertøj til kæresten.

Undertøj er en romantisk gave, som man typisk giver i forbindelse med fødselsdage eller romantiske højtider som årsdag eller valentinsdag. Samtidig er det en gave, som du med garanti selv vil nyde godt af, hvilket er endnu en god grund til at sætte dig ind i, hvordan du finder det helt rigtige sæt.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, når du skal købe sexet undertøj til din kæreste. Hvis størrelsen er forkert, er det hverken rart at have på eller ser godt ud, og så kan du lige så godt lade være.

Samtidig sender det et dårligt signal, hvis du vælger den forkerte størrelse, da det kan opfattes forkert. Af samme årsag er mange mænd en smule berøringsangste, når det kommer til at give frækt undertøj i gave.

Det kan være en god idé at undersøge, hvilket undertøj hun har liggende i skufferne. Her vil du typisk kunne se størrelse på både trusser og bh’er, medmindre hun har klippet mærkerne af. Er der ingen mærker, kan du spørge hende eller forsøge at gætte dig frem.

Find en stil, der matcher hendes præferencer

Der findes mange forskellige kategorier inden for frækt undertøj. Noget er mere sexet end andet, og noget overlader absolut ingenting til fantasien. Du bør derfor overveje, hvilken stil hun godt kan lide – må det eksempelvis gerne være eksplicit, eller skal det være mere diskret?

De fleste kvinder kan lide undertøj, som er sødt og frækt, uden det bliver vulgært. Find ud af, hvilke mærker hun godt kan lide, og forsøg at finde noget, der matcher det. Du kan også forhøre dig hos undertøjsforretningen, om de har noget fra samme mærker, eller noget andet, der læner sig op ad.

Vælg eventuelt en fræk kjole med et tema

Hvis din kæreste er legelysten og synes, at det er sjovt og udfordrende at klæde sig ud, kan du med fordel vælge frækt undertøj og kjoler med et tema. Du kan eksempelvis vælge skolepigen eller cheerleaderen, som er frække kostumer, de fleste kender.

Du kan også vælge stuepige, militær, sygeplejerske, julepige eller noget helt andet. Her skal du typisk shoppe hos forretninger, der sælger frække kostumer, da de pæne undertøjsforretninger ikke har kostumer.

Copyright 2022 - Pilanto Aps